Home     Dagwandelingen     Groepsreizen     Indiv. Rethymnon     Indiv. Sfakia     Accommodatie     

Videos      Foto Galerij      Gastenboek      Sitemap      Info & Boeking      Kontakt
Banner background picture
Banner overlay text: HOME NEDERLANDS
Deutsch   Deutsche home Seite
 
The Happy Walker Logo

In 2020

Bloemen in april (nieuw!)
Oost Kreta in mei (nieuw!)
Trekking in juni
West & Zuidwest Kreta in september (nieuw!)
 
Onveranderd mooi: Individuele voettochten in Sfakia, zuidwest Kreta!
 

WANDELEN OP KRETA IS EEN BELEVENIS!

Welkom bij THE HAPPY WALKER in Rethymnon, een toeristenbureau dat speciaal gericht is op wandelvakanties op een van de mooiste eilanden van Griekenland.
De natuur van Kreta heeft alles te bieden: imposant bergachtig gebied, prachtige kloven met steile rotswanden, uitgestrekte olijfgaarden en een weelde aan bloemen en andere vegetatie.
De geschiedenis is vaak zichtbaar aanwezig. Resten uit de Minoïsche- en Romeinse tijd komt u her en der tegen. Schilderachtige dorpen met een gastvrije bevolking zijn er te kust en te keur.
THE HAPPY WALKER biedt voor elk wat wils: van dagwandelingen tot en met compleet verzorgde wandelrondreizen met deelnemers uit verschillende landen.

THE HAPPY WALKER is erkend door en werkt met een vergunning van de Griekse Nationale Organisatie voor Toerisme (E.O.T.), in Nederland vergelijkbaar met ANVR/SGR.

THE HAPPY WALKER verzorgt op aanvraag complete wandelvakanties voor groepen vanaf 8 personen: 1 of meer verblijfplaatsen, vervoer, maaltijden, wandelroutes, gids, enz. (exclusief vlucht).
Alles op maat volgens uw wensen. Een wandelvakantie op Kreta met vrienden en vriendinnen, uw wandelclub, collega's of als familiegroep!

Info DAGWANDELINGEN
Een ideale mogelijkheid om het werkelijke Kretenzer leven te ontdekken.
Weekprogramma met verschillende wandelingen in de omgeving van Rethymnon. In internationaal gezelschap gaat u met een ervaren Nederlands sprekende gids op pad.

Ook bieden we een speciaal zomerprogramma aan.

Dagwandelingen
 
Info GROEPSREIZEN
Compleet verzorgde 8- en 10-daagse groepsreizen in de mooiste delen van Kreta. U kunt kiezen uit verschillende rondreizen, een bloemenreis en een trekking. Alle vervoer, verblijf en maaltijden zijn inbegrepen.


Groepsreizen
 
Info INDIVIDUEEL RETHYMNO
Voor wie zelf op ontdekkingstocht willen gaan met een gedegen routebeschrijving. In het boeiende en afwisselende achterland van Rethymno zijn een 10-tal wandelroutes uitgezet die u op de mooiste plekjes brengen.
U verblijft in een sfeervolle accommodatie.

Individueel Rethymno
 
Info INDIVIDUEEL SFAKIA
Er is nu ook de mogelijkheid om zelf op pad te gaan in de mooie en uitdagende omgeving van Sfakia!

Individueel Sfakia
 
Info ACCOMMODATIE
Kretense gastvrijheid, een rustige lokatie en een accommodatie met een eigen karakter en een goede inrichting zijn de criteria voor de verblijfplaatsen die u via THE HAPPY WALKER kunt boeken.

Wij bieden u studio's, appartementen en enkele hotels. Alles in de omgeving van Rethymnon.

Accommodatie
 
Info AUTOHUUR
U kunt Kreta niet alleen te voet, maar ook op vier wielen verkennen!
Een auto huren voor een dag of voor een langere periode om interessante archeologische of andere mooie plaatsen te bezoeken. Tijdens uw vakantie biedt een auto veel bewegingsvrijheid. Als u wilt staat er een auto voor u klaar op het vliegveld op de dag van aankomst.

Autohuur
 
The Happy Walker Logo


Rethymnon, Kreta

Tel. +30 28310 31390

Mobiel nummer +30 6956 484 985

E-mail: info@happywalker.com

Recommended by roughguides.com

Find Us On Facebook